Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Syddansk Universitet (SDU)

Syddansk Universitet er med sine 21.096 fuldtidsstuderende Danmarks tredjestørste universitet og grundet sine rødder i Odense Universitet også landets tredjeældste.

SDU har godt 26.700 studerende og mere end 3.900 ansatte fordelt på hovedcampus i Odense samt de regionale campusser i Slagelse, Kolding, Esbjerg og Sønderborg og København. SDU udbyder mere end 200 uddannelser, herunder bachelor- og kandidatuddannelser samt en række efteruddannelser og kortere kurser.

Typiske temaer

  • Kommunikation, web og marketing
  • Ledelse, strategi og organisation
  • Teknologi, kemi og biologi
  • Undervisning og pædagogik
  • Jura, økonomi og samfund
  • Sprog og kultur
  • Sundhed, medicin og pleje
  • Biblioteksvidenskab

 

Efteruddannelser

Herunder kan du se de forskellige typer af efteruddannelser, som Syddansk Universitet tilbyder.

Masteruddannelser

En masteruddannelse giver dig kompetencer på kandidatniveau og er målrettet dig, der har en mellemlang eller videregående uddannelse samt minimum to års relevant erhvervs- eller ledelseserfaring.

SDU udbyder flere masteruddannelser, bl.a.

  • Master i international virksomhedskommunikation
  • Master i offentlig ledelse
  • Master i projekt- og innovationsledelse

Læs mere på deres hjemmeside.

Master i organisationspsykologi

Bliv bedre til at forstå de psykologiske processer, der foregår i og mellem ledere og medarbejdere og i og mellem medarbejdere i det det hele taget?

HD og diplomuddannelser

På en diplomuddannelse får du en grundig indføring i faglige områder, fx erhvervsøkonomi eller stærkstrøm. Diplomuddannelserne henvender sig til erhvervsaktive personer med en kortere eller mellemlang videregående uddannelse samt to års relevant erhvervserfaring.

Læse mere på deres hjemmeside.

Uddannelse på deltid

Uddannelse på deltid giver kompetence på bachelorniveau og har forskellig varighed fra et halvt år til fem år. Man kan søge ind med en studentereksamen eller professionsbachelor.

Læs mere på deres hjemmeside.

Enkeltfag

Enkeltfag dækker over kortere uddannelsesforløb som fx enkeltmoduler, kurser og valgfrie moduler, der udbydes på master-, diplom-, kandidat eller bachelorniveau. Enkeltfagenes varighed er forskellig og nogle er tilrettelagt over få dage, mens andre strækker sig over et halvt år.

Læs mere på deres hjemmeside.

Uddannelsesstart er i august eller september, og på en lang g række af uddannelserne er der også mulighed for at søge ind på enkeltfag med studiestart i februar. Du kan læse meget mere på Syddansk Universitets hjemmeside.

Kontakt Syddansk Universitet (SDU)

Campusvej 55, 5230 Odense M

Tlf. 6550 1054
Mail: kurser@sdu.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Kalundborg, erhvervskonsulent Rasmus Keinicke fra Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Tlf. 2855 7941
Mail: rakei@kalundborgerhverv.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.